Kondo היא אולי חברת ההגברה המוערכת ביותר בהיסטוריה וללא ספק אחת המשפיעות ביותר על תעשיית ההי אנד.
מדובר בחברה קטנה ביותר שכבר ארבעים שנה מייצרת מוצרים ללא שמץ של פשרות, מן הרכיבים הטובים, בבנייה ידנית ויסודית ומשיגה יכולות סוניות שעבור אודיופילים רבים נוגעים בשלמות.
החברה פרצה לתודעה בשלהי שנות השבעים כאשר עולם ההי אנד התעסק כמעט ורק במגברים טרנזיסטורים עמוסי ואטים כאשר הירויאסו קונדו הציג את מגבר הסינגל אנדד שלו אשר התבסס על צמד מנורות 211 עם הספק נמוך וצליל שלא השאיר רבים אדישים, מגברי סינגל אנדד כמעט ונשכחו במרוצת הזמן וכמעט ולא נשארו באופנה מחוץ ליפן. קונדו חידש לא רק בהבאתם חזרה למרכז הבמה אלא הביא עימו איכויות בנייה שלא נראו לפני כן ( וגם לא ממש אחר כך) .
כיוון שתעשיית ההייאנד היתה תמיד תעשייה קטנה ורבים מהרכיבים האלקטרונים שבהם השתמשו היו של Mass Market, קונדו לא רצה לשלבם במוצרים שבנה בשל תוצאות ירודות לטעמו, כמו כן נסיונות שעשה בייצור שנאים המחווטים בכסף הובילו אותו להעמיק לחקור ולפתח את השימושים במתכת הזאת כאשר השיג תוצאות מדהימות בבניית שנאי כסף. החברה בניצוחו החלה לייצר רכיבים רבים בעצמה, כבלים, קבלים, סוקטים, קונקטורים, אטנואטורים, וכמובן השנאים המפורסמים שלה, באיכויות בנייה וסוניות פשוט קיצוניות.
החברה זכתה להצלחה גדולה מעבר לים על ידי המשווק הבריטי שלה פיטר קוורדרופ, בעקבות סכסוך משפטי הוקמה Audio note הבריטית בעלת קו מוצרים רחב ומגוון בהרבה מזו היפנית ( אך לעיתים תחת שמות יפניים דומים למוצרי המקור באיכות ותכנון שונים לחלוטין ) ואילו קונדו המשיך לייצר תחת שמו את ההגברות שלו.
עם פטירתו המפתיעה בשנות התשעים הועבר השרביט לאחד מהמהנדסים הבכירים שהיה יד ימינו והוא ממשיך את מסורת המצוינות חסרת כל הפשרות של החברה.